Spring naar inhoud

Verkiezingen gemeente Leeuwarden

Betaalbaar wonen: ook in de toekomst!

Woensdag kunnen de inwoners van Leeuwarden voor de gemeentelijk verkiezingen weer naar de stembus. De inzet van de politieke partijen is divers, maar zeer bepalend voor u als huurder! Onze oproep aan u is, ga stemmen en kies verstandig!

Betaalbaar wonen gaat wat ons betreft verder dan alleen de huurprijs. Veel zaken worden duurder en lastiger te betalen. Zowel woningcorporaties als gemeenten horen bij te dragen aan betaalbaar wonen. Onlangs werd er door het vertrekkende college van Leeuwarden een notitie behandeld, waarin werd voorgesteld allerlei maatregelen en tegemoetkomingen te schrappen. Maatregelen die juist zo van belang zijn, voor u als huurder, om rond te komen. Hierop heeft Nieuw Elan een brandbrief gestuurd. De notitie werd gelukkig niet behandeld, maar overgedragen aan de nieuw te kiezen gemeenteraad.

Ga stemmen op 22 november en kies verstandig! We zijn benieuwd naar de uitkomsten van de verkiezingen en maken ons ook in de toekomst hard voor betaalbaar wonen!

Wilt u weten wat de inzet is van de verschillende partijen?