nieuw elan nieuw elan
nieuw elan

Grote huurdersenquête 2023

7 mrt 2023

Doe jij ook mee met de grote huurdersenquête 2023?
Huurdersplatform Nieuw Elan wil graag horen wat jij als huurder belangrijk vindt. Bijvoorbeeld als het gaat om je woning, de dienstverlening van je verhuurder, de betrokkenheid bij je buurt en het contact met je buren. Jouw stem laten horen is belangrijk. Alleen zo kunnen wij jouw stem vertegenwoordigen als huurdersorganisatie!

Maak kans op een van de 25 VVV cadeaubonnen van 25 euro!
Hiervoor vul je de hele vragenlijst in. Aan het einde kun je aangeven of je kans wil maken op een cadeaubon.

Hoe doe je mee?
Huurders van Elkien ontvangen deze week via hun e-mail een uitnodiging. En ook de huurders waar wij een e-mailadres van hebben. Alle aangesloten huurders kunnen ook via de Qr-code uit onze nieuwsbrief meedoen. Scan de Qr-code met je telefooncamera en klik op de link, de vragenlijst opent automatisch.

Lukt het je niet om online de vragenlijst in te vullen?
Maak dan een belafspraak. Dan stellen we de vragen telefonisch op een voor jou geschikt moment en vullen wij de vragenlijst in. Zo kun je toch meedoen!

Waarom is het belangrijk dat je meedoet?
Als huurdersorganisatie komt Nieuw Elan op voor de belangen van huurders. Dat doen we door in gesprek te gaan met de verhuurder. Zo praten we mee over belangrijke onderwerpen, zoals de dienstverlening aan huurders, de jaarlijkse huurverhoging en bouwplannen over sloop en nieuwbouw. En maken ze afspraken met de verhuurder die voor jou van belang zijn. Ook gebruikt Nieuw Elan de uitkomsten om haar dienstverlening verder te verbeteren.

Terug naar nieuwsoverzicht