nieuw elan nieuw elan
nieuw elan

Digitale nieuwsbrief Nieuw Elan oktober 2020

Voor je ligt de najaarseditie van de nieuwsbrief van Huurdersplatform Nieuw Elan. Dit keer een digitale versie, vol informatie. Want juist in een tijd waarin we op afstand van elkaar leven, is het belangrijk om wel in verbinding te blijven. Je kunt bij Nieuw Elan nog steeds terecht met al je vragen en opmerkingen en we pakken ook onze activiteiten weer op. In de agenda is te zien wat er de komende maanden op de planning staat.

Per 1 oktober zijn wij verhuisd naar een andere locatie in Leeuwarden. Het huidige kantoor was te groot en daarmee onnodig duur. Daarnaast moesten er kosten gemaakt worden om een gedeelte van het gebouw te moderniseren. Daarom hebben we ervoor gekozen om te verhuizen. Ons nieuwe adres is Zuidergrachtswal 3 te Leeuwarden. Nieuw Elan deelt daar een kantoor met GH+O communicatie. We zijn erg blij met onze nieuwe en frisse werkplek. Ook het Huurteam Leeuwarden verhuist mee. Ons nieuwe adres vind je verderop in deze nieuwsbrief. Het telefoonnummer blijft gelijk.

Tenslotte nog dit: sinds deze maand hebben we er een nieuwe collega bij, Marisha van Huizen. Ze stelt zich graag aan je voor.

Veel leesplezier en blijf gezond!

Terug naar publicaties overzicht