nieuw elan nieuw elan
nieuw elan

Nieuwsbrief Nieuw Elan februari 2023

Het jaar is nog maar net begonnen, maar er is al genoeg informatie om met jullie te delen. Zo is er nieuws uit Heechterp in Leeuwarden en Het Eiland in Sneek. Deze twee wijken worden de komende jaren flink aangepakt en de bewoners worden bij alle plannen betrokken. Zij moeten er tenslotte wonen.

Eind november organiseerden we in Leeuwarden en Sneek een informatiebijeenkomst over vocht en schimmel. Daar was veel belangstelling voor. We geven in deze nieuwsbrief een paar tips om dit vervelende probleem te voorkomen.

Met een energiemeter krijg je inzicht in de hoeveelheid gas en stroom die je verbruikt. Nieuw Elan heeft drie energiemeters beschikbaar gesteld en Arjen uit Leeuwarden leende er eentje. Je leest hier zijn succesverhaal. Natuurlijk ontbreekt ook de puzzel niet. Stuur snel de oplossing in en wie weet win jij een mooie prijs!

Tenslotte vragen we jullie aandacht voor de Grote Huurdersenquête. In 2021 deden we uitgebreid onderzoek naar de wensen en ideeën van onze huurders. Dat heeft heel veel nieuwe inzichten opgeleverd. Daarom herhalen we de enquête dit jaar en we hopen dat je meedoet. Alvast enorm bedankt!

Terug naar publicaties overzicht