nieuw elan nieuw elan
nieuw elan

Marisha van Huizen

Sinds september 2020 is Marisha van Huizen bewonersondersteuner bij Nieuw Elan. Ze heeft hiervoor onder andere voor Van Wijnen en Pol Infratechniek gewerkt en ze is raadslid geweest in de gemeente Leeuwarden.

Als bewonersondersteuner zal Marisha luisteren, adviseren en bemiddelen. Ze neemt diverse taken op zich, zoals het ondersteunen van de bewonerscommissies uit Leeuwarden. Daarbij gaat ze een aantal commissies van Theda Heijs overnemen; natuurlijk in goed overleg met alle betrokkenen.

Verder zal Marisha zich bezighouden met klant- tevredenheid en participatie. Ook zal ze voor- en najaarsoverleggen bijwonen en actief deelnemen aan de gesprekken met Elkien en de gemeente Leeuwarden over het sociale woningbeleid. Om deze gesprekken zo goed mogelijk te kunnen voeren heeft zij jullie verhalen en ervaringen nodig!

“Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan als bewonersondersteuner en kijk er naar uit om huurders en andere betrokkenen te ontmoeten. Voor mij is het belangrijk dat iedereen invloed heeft op zijn eigen leefomgeving en ik help hier graag aan mee. Ik zal onder andere de belangen van huurders vertegenwoordigen bij de gemeente Leeuwarden en Elkien. Vanwege het coronavirus is het helaas niet mogelijk om persoonlijk bij alle commissies langs te gaan om mezelf voor te stellen. Ik hoop je dan ook te ontmoeten bij een van de volgende bijeenkomsten of bij een huurderscafé. Tot dan!”

Terug naar vorige pagina